fbpx
Posts

Preseljenje u Irsku zbog novog posla u hotelijerstvu

By April 23, 2020 May 7th, 2020 No Comments
Odlazak u Irsku

Odlazak u Irsku zbog novog posla u hotelijerstvu

Ako se odlučite na odlazak u Irsku i želite pronaći posao u hotelijerstvu ili catering industriji, naročito ako Vam je potreban smještaj (makar privremeni), Action Recruitment je tu za vas.

Od momenta kada se prijavite na naš oglas do priprema za intervju s našim klijentom, mi ćemo Vam dati sve potrebne informacije o životu i radu u Irskoj. Svakako ćemo Vam nakon inicijalnog intervjua dati naše mišljenje i preporuke gdje krenuti sa radom tj. na kojoj razini s obzirom na vaše prijašnje iskustvo.

Kontakt sa nama

Kontaktirati nas možete tako da nam pošaljete vaš ažurirani životopis na engleskom jeziku na naše mailove navedene na stranici ili jednostavno telefonskim pozivom. Ako nemate životopis, za Vas smo napravili obrazac životopisa koji jako dobro prolazi u hotelskim poslovima u Irskoj.

Možete ga preuzeti ovdje.

Prvi intervju

Prvi intervju biti će s jednim od naših konzultanata da popričamo o Vašim preferencijama te da provjerimo Vašu razinu engleskog jezika, reference i ako je potrebno certifikate koje posjedujete. Pozivi se obično provode preko Skype video poziva ili Vibera/WhatsAppa.

Nakon obavljenog intervjua poslati ćemo Vam opcije gdje bi mogli poslati vaš životopis i ako je moguće pokušati Vam pronaći posao sa smještajem u Irskoj. Vi ćete nam morati dati termine u kojima ste slobodni za obaviti pozive te Vaš Skype ID.

Intervju(i) s klijentom

Nakon što odlučite gdje bi Vam bilo zanimljivo nastaviti karijeru u hotelijerstvu u Irskoj, mi ćemo vam organizirati intervju s poslodavcem.

Pripremiti ćemo Vas koliko god možemo i dati Vam ključne informacije. Sa Vaše strane trebate odraditi vlastito istraživanje o hotelu preko interneta te nam se nakon toga možete obratiti s eventualnim pitanjima i rado ćemo Vam odgovoriti na njih.

Ovisno o razini uloge na koju ste se prijavili, imati ćete jedan do tri intervjua, a za menadžerske uloge možda ćete biti zatraženi doći u hotel u Irskoj na par dana.

Dobijanje ponude

Ako uspješno prođete intervju proces, biti će Vam usmeno ponuđen posao. Dati ćemo Vam rok od 24 sata da razmislite o ponudi i kažete nam Vaš odgovor. U slučaju da prihvatite posao dobit ćete pismenu ponudu sa svim uvjetima. Nakon potpisa jedino što preostaje je da kupite avionsku kartu i Vaša nova avantura može početi.

Moramo napomenuti da je za kandidate cijeli proces zapošljavanja potpuno besplatan.

Smještaj u Irskoj

Odlazak u Irsku ili bilo koju drugu zemlju može biti stresan, a osiguravanje posla sa smještajem može biti teško. Potražnja za smještajem je velika, a rente u gradovima (Dublin, Cork) su jako visoke. Našim kandidatima preporučujemo da, ako već nemaju osiguran smještaj, da posao potraže prvo u resortima ili manjim gradovima. Razlog tomu je što naši klijenti mogu ponuditi privremeni smještaj ili smještaj za osoblje (ako ga imaju) po nižim cjenama. To omogućuje kandidatu da stane na noge i aklimatiziraju se na rad i život u Irskoj.

Action Recruitment ima dogovor sa svim našim klijentima da pomognu sa smještajem kandidatima koji dolaze iz inozemstva.

Ukoliko Vas zanima pronalazak vlastitog smještaja preporučamo korištenje Numbeo usporedbe troškova života, kao i Daft-a koji je najučestalija tražilica za različite tipove smještaja.

Ovdje možete pogledati naše trenutne poslove. Ukoliko biste se htjeli registrirati u našu bazu, molimo Vas, kliknite na slijedeći link.

Leave a Reply