fbpx
Posts

Posao spa terapeuta u Irskoj

By May 7, 2020 May 18th, 2020 No Comments
Spa therapy

Posao spa terapeuta u Irskoj

Posao spa terapeuta u Irskoj je cijenjen i dobro plaćen, a dobri spa terapeuti su uvijek traženi. Action Recruitment je specijalizirana regrutacijska agencija za poslove u hotelijerstvu koja postoji još od 1974. Rane 2017-te smo otvorili ured u Hrvatskoj te smo od tada do danas zaposlili preko 50 spa terapeuta u Irskoj i UK.

Kandidate smo zaposlili i preko sajmova poslova i direktnim posredovanjem u nekim od najboljih hotela sa četiri ili pet zvijezdica.

Uvjeti koje kandidat mora ispunjavati su:

  • Certifikati za masaže (obavezno)
  • Certifikati za make up (nije obavezno)
  • Godina iskustva u hotelu 4 ili 5 zvijezdica ili u boljem studiu
  • Poznavanje engleskog jezika

Hrvatski spa terapeuti su se u Irskoj pokazali kao marljivi i sposobni radnici te su poslodavci jako zadovoljni njihovom radnom etikom i stavom. Posao spa terapetua u Irskoj je moguće dobiti preko Skype intervjua kojeg je moguće organizirati preko naših konzultanata.

Naš članak o Preseljenju u Irsku zbog posla opisuje proces regrutacije koji obavljamo. Napomenuli bismo da je vrlo bitno uz dobar CV u prijavi za posao poslati i slike Vaših certifikata, kao i reference sa prošlih poslova.

Posao spa terapeuta u Irskoj sa smještajem je također moguće pronaći preko naše agencije, bilo u gradskim hotelima ili resortima. Iako, ovdje moramo istaknuti kako je značajno lakše pronaći posao sa smještajem u resortu nego što je u gradskom hotelu, primarno radi velike potražnje za smještajem.

Sama pozicija na kojoj ćete raditi uvelike ovisi o Vašim preferencama i prijašnjem iskustvu. No bez brige, gdje god da startate prilikom dolaska u Irsku proći ćete potpunu obuku te ćete biti upućeni u način kako funkcionira cijeli spa, sam posao, smjene itd.

Također, moramo istaknuti kako je ovaj proces za kandidate u potpunosti besplatan po pitanju naše agencije te u slučaju uspješnog pronalaska posla ne plaćate nikakav agencijski honorar.

Uvjeti rada spa terapeuta

  • Prosječne plaće za posao spa terapeuta u Irskoj su od 11 do 14 eura po satu ovisno o veličini hotela i obujmu posla,
  • Posao sa uključenim smještajem je također plaćen od 11 do 14 eura po satu ovisno o veličini hotela i obujmu posla.
  • Radi se minimalno 40 sati tjedno, a prekovremeni su opcija u dogovoru sa spa managerom
  • Ovisno o hotelu u plaću još ulaze i naknade za prodaju te postotci od odradenih tretmana + napojnice

Svi zainteresirani za posao spa terapeuta u Irskoj sa smještajem javite se Vinku Ninčeviću te mu pošaljite Vaš životopis na engleskom jeziku. Jedan ste klik od željenog posla.

Naše ostale poslove možete pogledati ovdje.

Leave a Reply