fbpx
Posts

Posao Dublin – hoteli

Job opportunities

Hotelski posao u Dublinu

Ako tražite posao u hotelu u Irskoj, Dublin je odličan izbor! S brojem stanovnika preko million i 150 hotela, Dublin je odlično mjesto za razvoj vaše karijere. Kada pričamo o broju hotela, Dublin je u vodstvu nad ostalim gradovima, a prate ga Galway I Cork. Nadalje, u 2019. kroz dublinski aerodrom je prošlo 32 miliona putnika. Dublin je živ i užurban grad s nebrojeno mogućnosti. Ovo posebno vrijedi za ljude koji žele hotelski posao u Irskoj.

U jednu ruku, Dublin je teško mjesto za započeti život u Irskoj jer su najmovi stanova visoki, ali je odlično mjesto za napredak u karijeri. Naša je preporuka prvo pronaći posao u hotelu u Irskoj u nekom od resorta ili manjih gradića te nakon godinu dana prikupljenog iskustva tražiti višu i bolje plaćenu poziciju u Dublinu koji je dom nekima od najvećih hotelskih grupa u Irskoj. Kao takav, nudi mnogo opcija u poslovima hotelskog menadžmenta. Još da spomenemo, teško se ne zaljubiti u predivni Dublin; mi to znamo najbolje – naš je dom od 1974. godine. Predivan je grad sa dugom povijesti.

View of Dublin

Posao Dublin – plaće & uvjeti

Plaće u Dublinu više su nego u ostatku Irske, primarno zbog visokih troškova najma stanova. Prisutnost multinacionalnih kompanija je također pridonijela nedostatku životnog prostora, ali i visini plaća. Stoga, nemojte se obeshrabriti ako tražite posao u hotelu u Dublinu. Najamnine mogu biti malo više, ali su i plaće više te život u gradu ima prednosti i dosta mjesta za napredak u karijeri. Mnogo više nego u ruralnim područjima.

Dublin i Irska su generalno poznati po gostoljubivosti. Poznati su i kao „zemlja tisuću dobrodošlica“!

Pa zašto ne biste postali dio ove priče? Radeći u Dublinu upoznati ćete ljude iz različith sfera i različitih nacionalnosti. Uvijek ćete imati nešto za raditi i moći ćete ispuniti vaše vrijeme s ostalim aktivnostima. Ako se još premišljate pročitajte naš članak o preseljenju u Irsku radi novog posla u hotelijerstvu. Tu ćete pronaći dosta korisnih linkova koji bi vam mogli pomoći u vašoj odluci.

Radujemo se vašem dolasku u Dublin.

Ako vas zanima posao u hotelu u Dublinu, javite se Vinku Ninčeviću i pošaljite mu vaš životopis na engleskom jeziku.

Pogledajte naše ostale poslove ovdje.

Leave a Reply